HomeVrije TijdDe perfecte draft fust voor thuis

De perfecte draft fust voor thuis

Wellicht heb je binnenkort wel een leuk feestje thuis omdat je jarig bent, of omdat je iets anders te vieren hebt. De perfecte draft fust maakt je feestje helemaal leuk, want iedereen kan zijn eigen biertje tappen, hartstikke handig maar ook hartstikke leuk. Je kunt zelf kiezen wat voor bier je in het fust wil hebben en het fust kun je gemakkelijk vervangen als die leeg is.

Verschillende bieren voor een draft fust

Er zijn een aantal bieren waar je uit kunt kiezen bij een perfecte draft fust. Meestal zijn het de bekendste bieren, zoals Hertog Jan, Bud, Hoegaarden, Jupiler of Tripel Karmeliet. Dit zijn slechts een aantal van de bieren die er zijn, want vaak heb je de keuze uit wel 40 verschillende biersoorten. Hierdoor zit er altijd wel een fust bij voor iedereen. Bekijk de desbetreffende webshop voor een overzicht van welke bieren je allemaal een perfecte draft fust kunt aanschaffen. En hoe moet je zo’n thuistap nou eigenlijk gebruiken? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Thuistap gebruiken, hoe moet dat?

In 3 stappen kun je een thuistap al gebruiken. Je begint met het vat in de bierpomp zetten. Vervolgens open je de voorkant van de tap en daarna sluit je de trekhendel aan op de loop door de slang uit de verpakking te halen. Die slang steek je vervolgens in de kraan. Hierna laat je de tap even afkoelen, door middel van het koelsysteem in de machine. Hierdoor is het bier altijd op de juiste temperatuur. Er zit ook een LCD-scherm bij de tap, waar je de temperatuur kunt zien. Als de fust goed is afgekoeld, is het tijd om een biertje te gaan proeven! Zowel rechts- als linkshandigen kunnen met zo’n thuistap gemakkelijk tappen, en als je het op de juiste manier doet verlies je geen druppel. Vaak kun je het bier 30 dagen lang bewaren in de tapmachine, dus het hoeft niet allemaal in één dag op. De meeste thuistaps werken op deze manier, maar lees altijd even goed de gebruiksaanwijzing als je een nieuwe thuistap hebt aangeschaft. Wil jij een thuistap bestellen?

Thuistap bestellen

Als je een perfecte draft fust wil bestellen, dan kan dit online. Vaak is de tap binnen een week al binnen, zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten. Zorg er dus wel voor dat je dit op tijd doet als het voor een bepaalde dag binnen moet zijn. Met een thuistap heb je altijd bier in thuis, feestje of geen feestje! Welke perfecte draft fust ga jij aanschaffen?

Laatste Nieuws

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij websites worden geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te werken, en dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. De vrijheid...

Het gebruik en de rol van een mediator na ontslag

Het verliezen van een baan, vooral als gevolg van ontslag, is erg vervelend. Het leidt vaak tot conflicten tussen...

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw huis?

Duurzaamheid is een begrip dat veel wordt gebruikt in onze samenleving. Het gaat erom dat we onze levensstijl op...

Ook leuk om te lezen

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU