HomeFinancieelGoedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit...

Goedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit zijn de beste tips!

Goedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit zijn de beste tips!

Woon jij in Nijmegen en heb je snel een auto nodig, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, een reis gaat maken of omdat je een afspraak hebt op een locatie die niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer?

Woon jij in Nijmegen en heb je snel een auto nodig, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, een reis gaat maken of omdat je een afspraak hebt op een locatie die niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer? Dan is het logisch dat je kijkt naar de mogelijkheden rondom het huren van een auto. Wanneer je je hier online op gaat oriënteren, kom je echter al snel tot de conclusie dat het aanbod enorm is en dat de tarieven voor het huren van een auto in Nijmegen erg hoog liggen, zelfs als het gaat om een auto huren 1 dag. Wil jij de hoge tarieven omzeilen en zo goedkoop mogelijk een auto huren in de regio Nijmegen? Lees dan snel verder voor de beste tips!

Tip #1: Kies het moment van ophalen en inleveren slim

Ga je een auto huren Nijmegen? Dan kom je diverse aanbieders tegen die verschillende tarieven hanteren per uur, dag, weekend of week. Deze tarieven veranderen soms al wanneer je maar één minuut over een bepaalde termijn heen gaat. Experimenteer dan ook wanneer je online het ophaal- en inlevermoment invult; vul verschillende tijdstippen in en kijk hoe het tarief en de totale kosten veranderen. Zo kun je de meest optimale optie voor jouw persoonlijke situatie komen.

Tip #2: Let goed op de variabele kosten

Niet alleen het tarief per uur, dag weekend of week bepaalt de totale kosten van een huurauto; ook de variabele kosten spelen een belangrijke rol. Veel verhuurders hanteren een variabel tarief per gereden kilometer en sommige verhuurders berekenen ook nog extra kosten voor diensten die ze aanbieden. Lees dan ook goed de kleine lettertjes en weeg ook de variabele kosten mee wanneer je een keuze gaat maken. 

Tip #3: Tank de auto vol, voordat je hem inlevert 

Zoals je hierboven hebt gelezen, berekenen veel verhuurders extra kosten voor bepaalde diensten die ze aan vrijwel iedere huurder aanbieden. Het voltanken van een ingeleverde auto is daar een goed voorbeeld van. Veel verhuurders berekenen hiervoor niet alleen de brandstofkosten, maar verhogen de prijs ook nog eens met extra servicekosten of kosten voor de tijd die hun medewerkers kwijt zijn aan het voltanken van de auto. Je doet er dan ook goed aan zelf de auto vol te tanken, voordat je deze weer inlevert bij de verhuurder. Zo voorkom je onverwachte extra kosten.

Laatste Nieuws

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij websites worden geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te werken, en dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. De vrijheid...

Het gebruik en de rol van een mediator na ontslag

Het verliezen van een baan, vooral als gevolg van ontslag, is erg vervelend. Het leidt vaak tot conflicten tussen...

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw huis?

Duurzaamheid is een begrip dat veel wordt gebruikt in onze samenleving. Het gaat erom dat we onze levensstijl op...

Ook leuk om te lezen

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU