HomeFinancieelGoedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit...

Goedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit zijn de beste tips!

Goedkoop een auto huren in de regio Nijmegen? Dit zijn de beste tips!

Woon jij in Nijmegen en heb je snel een auto nodig, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, een reis gaat maken of omdat je een afspraak hebt op een locatie die niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer?

Woon jij in Nijmegen en heb je snel een auto nodig, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, een reis gaat maken of omdat je een afspraak hebt op een locatie die niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer? Dan is het logisch dat je kijkt naar de mogelijkheden rondom het huren van een auto. Wanneer je je hier online op gaat oriënteren, kom je echter al snel tot de conclusie dat het aanbod enorm is en dat de tarieven voor het huren van een auto in Nijmegen erg hoog liggen, zelfs als het gaat om een auto huren 1 dag. Wil jij de hoge tarieven omzeilen en zo goedkoop mogelijk een auto huren in de regio Nijmegen? Lees dan snel verder voor de beste tips!

Tip #1: Kies het moment van ophalen en inleveren slim

Ga je een auto huren Nijmegen? Dan kom je diverse aanbieders tegen die verschillende tarieven hanteren per uur, dag, weekend of week. Deze tarieven veranderen soms al wanneer je maar één minuut over een bepaalde termijn heen gaat. Experimenteer dan ook wanneer je online het ophaal- en inlevermoment invult; vul verschillende tijdstippen in en kijk hoe het tarief en de totale kosten veranderen. Zo kun je de meest optimale optie voor jouw persoonlijke situatie komen.

Tip #2: Let goed op de variabele kosten

Niet alleen het tarief per uur, dag weekend of week bepaalt de totale kosten van een huurauto; ook de variabele kosten spelen een belangrijke rol. Veel verhuurders hanteren een variabel tarief per gereden kilometer en sommige verhuurders berekenen ook nog extra kosten voor diensten die ze aanbieden. Lees dan ook goed de kleine lettertjes en weeg ook de variabele kosten mee wanneer je een keuze gaat maken. 

Tip #3: Tank de auto vol, voordat je hem inlevert 

Zoals je hierboven hebt gelezen, berekenen veel verhuurders extra kosten voor bepaalde diensten die ze aan vrijwel iedere huurder aanbieden. Het voltanken van een ingeleverde auto is daar een goed voorbeeld van. Veel verhuurders berekenen hiervoor niet alleen de brandstofkosten, maar verhogen de prijs ook nog eens met extra servicekosten of kosten voor de tijd die hun medewerkers kwijt zijn aan het voltanken van de auto. Je doet er dan ook goed aan zelf de auto vol te tanken, voordat je deze weer inlevert bij de verhuurder. Zo voorkom je onverwachte extra kosten.

Laatste Nieuws

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen? Overweeg je om over te stappen op groene energie? Dan...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch...

Van medisch secretaresse naar virtuele assistent: jouw nieuwe carrièrestap?

Ben jij een medisch secretaresse en overweeg je een carrièreverandering? Misschien is de rol van virtuele assistent iets voor...

Ontdek de fantastische voordelen van beton ciré vloeren!

Hallo daar! Ben je ooit in een huis gestapt en meteen onder de indruk van de vloer? Misschien was...

Ook leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen?...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU