HomeAlgemeenHet huis lekker schoon

Het huis lekker schoon

Het is een goede gewoonte als je eens in de zoveel tijd je huis eens even lekker helemaal schoonmaakt. Veel mensen doen dat als de seizoenen veranderen. En aangezien de zomer hier is, kunnen we er maar beter weer mee beginnen. Zo starten we de vakantie ook met een fijne en voldaan gevoel. In deze blog vertel ik je hoe je dat aan kan pakken. Lees je mee?

Van zolder tot kelder

Als we het hele huis schoon maken, bedoelen we natuurlijk ook het hele huis. Dat betekent dat we ook de ruimtes meenemen waar we anders niet zoveel komen. Juist omdat we daar niet zoveel komen, zou er veel stof liggen. Maar het is ook handig om op die plekken te kijken wat er staat en wat er eigenlijk weg kan. Denk bijvoorbeeld aan de rommel die we bewaren op de zolder of in de kelder. Door een huis op te ruimen een dingen weg te gooien maak je het ook allemaal wat meer geordend in je hoofd.

De emmers sop staan klaar

Dan is het tijd om alles even te voorzien van een sopje. We nemen alle oppervlakken af en maken ook het sanitair goed schoon. Misschien halen we zelfs een doekje over sommige wanden. En we zorgen dat de vloer weer vlek en zandvrij is, op zijn minst. Het liefst hebben we dat de tegels weer helemaal blinken.

In het geval van ongedierte

Tijdens zo’n schoonmaak of misschien daarvoor al, kan je erachter komen dat je last hebt van ongewenste gasten in huis: muizen bijvoorbeeld. Dat kan best een nare verrassing zijn. Hoe zorg je nu dat deze beestjes weggaan en dat ze wegblijven?

Zelf doen of laten doen

Er zijn veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Sommige mensen zweren bij muizengif maar niet iedereen wil het huis onder het gif hebben, en daarnaast is het ook een hele vervelende manier van ongediertebestrijding. Je doet er het beste aan om met een gespecialiseerd bedrijf in zee te gaan. Zoals muizenbestrijding Hilversum als je in de Randstad woont, of een muizenbestrijding Utrecht als je wat meer in het binnenland woont. Muizenbestrijding bedrijven zitten overal. Op de website van www.ongediertebestrijden.com zie je wat er bij jou In de buurt zit. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden, zo ben jij straks van je ongedierte problemen af bent en kan je gerust en opgeruimd aan je vakantie beginnen.

Laatste Nieuws

Tropische sferen in huis: Palm en Philodendron kamerplanten!

Wil je jouw huis omtoveren tot een tropische oase? Dan zijn palm kamerplant en philodendron kopen dé manier om...

Ontdek de mooiste houten kozijnprofielen en sierlijsten voor je huis!

Ben je op zoek naar een manier om je huis een unieke en stijlvolle uitstraling te geven? Dan zijn...

Waarom verduisterende rolgordijnen perfect zijn voor jouw huis

Verduisterende rolgordijnen zijn een geweldige toevoeging aan elk huis. Ze bieden niet alleen privacy en energiebesparing, maar zijn ook...

Waarom kan sieraden verkopen aantrekkelijk zijn?

Zilveren sieraden zijn al eeuwenlang een populaire keuze bij juweliers en sieradenliefhebbers. Het zilveren metaal heeft een unieke en...

Ook leuk om te lezen

Tropische sferen in huis: Palm en Philodendron kamerplanten!

Wil je jouw huis omtoveren tot een tropische oase?...

Ontdek de mooiste houten kozijnprofielen en sierlijsten voor je huis!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU