HomeVrije TijdGenieten op het terras

Genieten op het terras

Het is zomer, het is over het algemeen lekker weer en je kunt weer de deur uit dankzij de vele versoepelingen. In binnen- en buitenland kun je optimaal genieten van een hapje en een drankje. Of dat nu op het lokale terras is of op een festival, de keuze is enorm en het kan nu eindelijk weer. Daarom is het niet gek dat mensen massaal de deur uitgaan, want we weten niet hoelang we hiervan kunnen genieten. Zit je nog thuis? Laat je niet tegenhouden en kijk ook eens buiten de deur!

In vrijwel alle Belgische steden kun je volop terrasjes vinden, dus bel je vrienden/vriendinnen of je familie en eet eens buiten de deur. Geniet van het lekkere weer, een verfrissend drankje en een lekker hapje. Of het nu lunchen is, avondeten of misschien wel ontbijt. In een vakantie is alles mogelijk en na een jaar thuiszitten is dat natuurlijk heerlijk!

Let op eventuele maatregelen

Dat steeds meer mogelijk is, is natuurlijk een goede zaak maar houd wel altijd rekening met eventuele geldende maatregelen. Er zijn nog steeds maatregelen van kracht vanwege de pandemie, dus daar dien je op te anticiperen. Volg netjes de instructies, houd je aan de regels en dan kan iedeeen op zijn of haar manier genieten.

Een ander advies is om ook een beetje rustig aan te doen. Het valt te begrijpen dat je snakt naar een moment om los te gaan, maar na een jaar thuiszitten heb je natuurlijk een ietwat andere instelling gekregen en je vol laten lopen komt met wat risico’s. Aan de andere kant, misschien heb je al te maken met wat verslavingsproblemen doordat je juist zo lang binnen hebt moeten zitten.

In alle gevallen is het helemaal niet erg om op zoek te gaan naar hulp. Er zijn goede oplossingen in de verslavingszorg, zeker nu we een impactvolle periode achter de rug hebben. Laten we niet vergeten dat de laatste veranderingen ook weer invloed kunnen hebben. Heb je ergens moeite mee, ben je ergens verslaafd aan geraakt? Weet dat er altijd hulp beschikbaar is!

Geniet, maar wel met mate

Het advies in deze is om absoluut te genieten, maar wel met mate. In de breedste zin van het woord, want alleen dan kun je ook achteraf genieten doordat je kunt terugkijken op een heerlijke dag of avond met je vrienden en/of familie. Het kan weer, grijp het met beide handen aan en maak er wat moois van. Een terras bezoeken of meer dan alleen dat doen? Kijk op de lokale agenda van de gemeente om te zien wat er nog meer te beleven valt!

Laatste Nieuws

Voeding als basis voor een goede gezondheid

Zou jij graag gezonder willen leven maar weet je niet waar je moet beginnen? De eerste stap voor veel...

Het verhaal van Drankerij

Houd je wel van een gezellige borrel met vrienden op de vrijdagavond? Dan is de Drankerij echt iets voor...

HT Greenhouses: Van sloop tot opbouw

Of het nu een hobby of je bedrijfsleven is; je hebt een kas en je moet ervan af. Een...

Ga voor geweldige likeuren voor heerlijke drankjes

Het drinken van een drankje is iets dat veel mensen graag doen. Alcohol drinken kan je op verschillende manieren...

Ook leuk om te lezen

Voeding als basis voor een goede gezondheid

Zou jij graag gezonder willen leven maar weet je...

Het verhaal van Drankerij

Houd je wel van een gezellige borrel met vrienden...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU