HomeVrije TijdGenieten op het terras

Genieten op het terras

Het is zomer, het is over het algemeen lekker weer en je kunt weer de deur uit dankzij de vele versoepelingen. In binnen- en buitenland kun je optimaal genieten van een hapje en een drankje. Of dat nu op het lokale terras is of op een festival, de keuze is enorm en het kan nu eindelijk weer. Daarom is het niet gek dat mensen massaal de deur uitgaan, want we weten niet hoelang we hiervan kunnen genieten. Zit je nog thuis? Laat je niet tegenhouden en kijk ook eens buiten de deur!

In vrijwel alle Belgische steden kun je volop terrasjes vinden, dus bel je vrienden/vriendinnen of je familie en eet eens buiten de deur. Geniet van het lekkere weer, een verfrissend drankje en een lekker hapje. Of het nu lunchen is, avondeten of misschien wel ontbijt. In een vakantie is alles mogelijk en na een jaar thuiszitten is dat natuurlijk heerlijk!

Let op eventuele maatregelen

Dat steeds meer mogelijk is, is natuurlijk een goede zaak maar houd wel altijd rekening met eventuele geldende maatregelen. Er zijn nog steeds maatregelen van kracht vanwege de pandemie, dus daar dien je op te anticiperen. Volg netjes de instructies, houd je aan de regels en dan kan iedeeen op zijn of haar manier genieten.

Een ander advies is om ook een beetje rustig aan te doen. Het valt te begrijpen dat je snakt naar een moment om los te gaan, maar na een jaar thuiszitten heb je natuurlijk een ietwat andere instelling gekregen en je vol laten lopen komt met wat risico’s. Aan de andere kant, misschien heb je al te maken met wat verslavingsproblemen doordat je juist zo lang binnen hebt moeten zitten.

In alle gevallen is het helemaal niet erg om op zoek te gaan naar hulp. Er zijn goede oplossingen in de verslavingszorg, zeker nu we een impactvolle periode achter de rug hebben. Laten we niet vergeten dat de laatste veranderingen ook weer invloed kunnen hebben. Heb je ergens moeite mee, ben je ergens verslaafd aan geraakt? Weet dat er altijd hulp beschikbaar is!

Geniet, maar wel met mate

Het advies in deze is om absoluut te genieten, maar wel met mate. In de breedste zin van het woord, want alleen dan kun je ook achteraf genieten doordat je kunt terugkijken op een heerlijke dag of avond met je vrienden en/of familie. Het kan weer, grijp het met beide handen aan en maak er wat moois van. Een terras bezoeken of meer dan alleen dat doen? Kijk op de lokale agenda van de gemeente om te zien wat er nog meer te beleven valt!

Laatste Nieuws

Zoek je een baan? Dan kunt u bij een uitzendbureau goed terecht.

Zoek je een baan? Dan kunt u bij een uitzendbureau goed terecht. 'Heftruckchauffeur gezocht' of 'horeca personeel inhuren', met...

Een motor aankopen, verzekeren en onderhouden

Als je van plan bent om een motor aan te schaffen, dan is het enorm belangrijk dat je eraan...

Van plan een motor te kopen? Wij geven praktische tips!

Motoren bieden een fascinerende en uitdagende manier om te genieten van openbare wegen, maar het kopen ervan is een...

De ultieme gids voor buitenlandse vakanties: Voor een onvergetelijke ervaring!

Lang zal je moeten plannen en voorbereiden - maar de ultieme ervaring van heen en weer reizen naar buitenlandse...

Ook leuk om te lezen

Zoek je een baan? Dan kunt u bij een uitzendbureau goed terecht.

Zoek je een baan? Dan kunt u bij een...

Een motor aankopen, verzekeren en onderhouden

Als je van plan bent om een motor aan...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU