HomeWonenHT Greenhouses: Van sloop tot opbouw

HT Greenhouses: Van sloop tot opbouw

Of het nu een hobby of je bedrijfsleven is; je hebt een kas en je moet ervan af. Een kas is een prachtig project én goed voor het milieu, maar voor de bouw van een nieuwe kas of omdat je een nieuwe richting inslaat, moet je nu helaas gaan kijken naar kassensloop. Gelukkig is er, voor zowel het installeren van een nieuwe, betere kas, als het slopen van de oude, een bedrijf: HT Greenhouses. Op hun website is er nog veel meer te bekijken, ook als je interesse hebt in een tweedehands kas, maar lees vooral eerst hier mee.  

HT Greenhouses

HT Greenhouses, voorheen bekend als Hogervorst Tabben, is al 35 jaar gespecialiseerd in alles rondom kassen. De bouw van kassen, de sloop ervan en de levering van kasinstallaties én kasmaterialen, gebruikt en ongebruikt. Ook renoveert het bedrijf volledige kasprojecten. Ze zijn wereldwijd actief en hebben overal experts die precies weten hoe je het best een kas kan maken; welke locaties het beste resultaat opleveren, welke materialen en installaties er nodig zijn om een kas van elke grootte werkbaar te maken, en hoe je het vervolg en de inrichting van de kas aanpakt voor een optimale werking. Ze werken niet alleen met bedrijfskassen; ook voor hobbykassen, overkappingen en speciale kassen (voor bijvoorbeeld de horeca) kan je bij dit bedrijf terecht. Door wereldwijde, grootschalige sloop en inkoop is er altijd wel materiaal én passend advies op voorraad. 

Vakkundig én milieubewust 

En dan nog even over dat ene specifieke geval; jij wil je kas laten slopen. Of je nu een nieuwe nodig hebt of gewoon besloten hebt om een andere weg in te slaan met je hobby of je bedrijf, maar je moet van je kas af, en natuurlijk wil je dat netjes en vakkundig laten doen. De demontage van elke kas is anders; eerst wordt door de experts precies in kaart gebracht wat er allemaal moet gebeuren. Vervolgens wordt alles vakkundig gedemonteerd en opgeslagen; een bedrijf als HT Greenhouses hergebruikt zoveel mogelijk kasmateriaal. Een tweedehands kas is daarom, bij een bedrijf als dit, ook zeker niet minder dan een splinternieuwe. Met het meeste materiaal dat na een kassensloop over is, is namelijk niks mis. Ook voert HT Greenhouses naast de letterlijke sloop en het vervoer van de oude kas, ook nog specifieke andere taken uit, als je daar behoefte aan hebt. Het overgebleven land kan bijvoorbeeld ook geëgaliseerd worden, zodat het weer gebruikt kan worden voor iets anders. 

 

Bij zoiets groots als het verwijderen van een kas, is het dus maar beter om experts in te schakelen. Gelukkig staat HT Greenhouses voor je klaar. 

Laatste Nieuws

Het gemak van chocolade kopen met een klik

Ken je dat gevoel? Je zit thuis op de bank, snakt naar iets zoets, maar je hebt geen zin...

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen? Overweeg je om over te stappen op groene energie? Dan...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch...

Van medisch secretaresse naar virtuele assistent: jouw nieuwe carrièrestap?

Ben jij een medisch secretaresse en overweeg je een carrièreverandering? Misschien is de rol van virtuele assistent iets voor...

Ook leuk om te lezen

Het gemak van chocolade kopen met een klik

Ken je dat gevoel? Je zit thuis op de...

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen?...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU