HomeAlgemeenHet verhaal van Drankerij

Het verhaal van Drankerij

Houd je wel van een gezellige borrel met vrienden op de vrijdagavond? Dan is de Drankerij echt iets voor jou! Deze blog laat je kennis maken met dit unieke bedrijf. Je leest meer over het verrassende aanbod zoals speciaal biertjes, wijnen, bijzondere frisdranken en lekkere cocktails. 

 

Drankerij

In hartje Amsterdam vind je de Drankerij! De naam verklapt het eigenlijk al een beetje, in de fysieke Drankerij locatie vind je de lekkerste drankjes. Naast een fysieke winkel, is de shop ook online actief. Officieel is de Drankerij een slijterij, maar toch zijn ze net wat unieker. Ze noemen zichzelf dan ook een slijterij met net wat meer schwung. Kom langs in de fysieke winkel en loop door het assortiment. Maak kennis met boxen vol met bier en wijn. Of neem een kijkje tussen de verschillende cocktails. Ben jij niet zo van de alcoholische dranken? Drankerij heeft ook genoeg alcoholvrij bier en andere non-alcoholische drankjes. Zo zijn er talloze bijzondere frisdranken te ontdekken in het assortiment van Drankerij. 

Boxen om van te genieten

Houd je van gezelligheid en van verrassingen? Dan is Drankerij een echte aanrader voor jou. Op de webshop vind je verschillende boxen. Zo kun je kiezen voor boxen met frisdrank, bier en cocktails. Ze zijn gevuld met unieke drankjes waarvan je de verrukkelijke smaken kunt ontdekken. Het leuke aan de boxen, is dat je van tevoren niet weet wat je koopt. Drankerij heeft allemaal drank experts binnen het team die iedere maand weer speciale boxen samenstellen. Zo kom je drankjes van unieke brouwerijen tegen, bijvoorbeeld drankjes van brouwerij de eeuwige jeugd

Cocktail time

Bloody Mary, Piña Colada en Sex in the Beach. Het zijn stuk voor stuk populaire cocktails die men maar al te graag drinkt. Alleen wat dacht je van Kever Pinky Promise of Empirical Spirits CAN 02? Deze cocktails komen je misschien minder bekend voor. Dat komt omdat Drankerij alleen maar unieke cocktails aanbiedt. Het leuke hieraan is dan ook dat ieder drankje je verrast. Een ander groot pluspunt van Drankerij is dat alle cocktails ‘ready to drink’ zijn. Zo hoef je ze niet meer zelf te maken en kun je direct genieten van een verfrissende cocktail.

Profiteren van de sale

Of je nou een kleinschalig dinertje plant met vrienden, of een verjaardag aan het voorbereiden bent. Het regelen van drankjes is altijd redelijk prijzig. Gelukkig heb je bij Drankerij de mogelijkheid om voordelig inkopen te doen. Naast het unieke aanbod bestaande uit verrukkelijke drankjes, kun je ook kiezen uit speciale kortingen! Zo is er een sale overzicht op de webshop van Drankerij. Hier ontdek je welke biertjes, wijnen, cocktails en frisdranken in de aanbieding zijn. Wil je nog meer geld besparen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Drankerij. Hierdoor word je als allereerste op de hoogte gesteld van nieuwe kortingen. Een echte aanrader dus. Kijk snel op de website van Drankerij en bestel een pakket met heerlijke drankjes.

Laatste Nieuws

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij websites worden geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te werken, en dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. De vrijheid...

Het gebruik en de rol van een mediator na ontslag

Het verliezen van een baan, vooral als gevolg van ontslag, is erg vervelend. Het leidt vaak tot conflicten tussen...

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw huis?

Duurzaamheid is een begrip dat veel wordt gebruikt in onze samenleving. Het gaat erom dat we onze levensstijl op...

Ook leuk om te lezen

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU