HomeWonenJe huis verhuren aan expats levert je heel wat...

Je huis verhuren aan expats levert je heel wat op!

De wereld gaat, zo heel langzaam, weer een beetje van het slot. En dat is voor veel mensen het moment om weer na te gaan denken over een lange reis of het werken in het buitenland. Een wereldreis is nu nog niet echt aan de orde, maar je kunt wel voorzichtig weer beginnen met plannen. Dat plannen gaat verder dan alleen kijken naar waar je naartoe wilt, het boeken van vluchten en onderkomens in het buitenland en het regelen van visums en een reisverzekeringen. Je moet ook bepalen wat je doet met jouw huis. Wanneer je een koophuis hebt, is er de mogelijkheid om dit te verhuren. Je huis verhuren aan expats is dan een goed idee.

Je huis verhuren aan expats hoef je niet zelf te regelen

Wil je je huis verhuren aan expats? Dan hoef je zelf niet op zoek naar huurders. Voor verhuur woning schakel je een bureau als Hubbs in. Zij kunnen jouw huis verhuren aan expats en ervoor zorgen dat jouw huis tijdens jouw reis niet leeg komt te staan. Met de huidige crisis op de woningmarkt is een leegstaand huis gewoon zonde. Ook vraag je met een leegstaand huis om problemen. Wanneer er gewoond wordt in een huis, dan wordt er gestookt en wordt de tuin bijgehouden. Je huis verpaupert dan niet.

Waar zorgt Hubbs voor?

Hubbs zorgt ervoor dat jij een afgesproken bedrag per maand ontvangt. Daar hoef jij niets voor te doen. Ook gaan zij met enige regelmaat op controle bij jouw huis en houden zo in de gaten of het allemaal wel goed gaat. Jij hebt er geen omkijken naar. Het maakt daarbij niet uit of je een luxe villa wilt verhuren in Het Gooi of een appartement in Zaanstad. Hubbs zorgt ervoor dat het huis opnieuw wordt verhuurd als de huurders vertrekken.

Wat doe je met je meubels en je spullen?

Het kan zomaar zijn dat je gewoon de deur achter je dicht wilt trekken en de boel de boel wilt laten. Dan kunnen de huurders gebruik maken van alles wat zich in het huis bevindt. Maar heb je dat liever niet? Of wil je bepaalde spullen privé houden? Dan kun je deze zelf verwijderen uit de woning en deze in een opslagruimte of misschien bij vrienden of familie onderbrengen. Een gemeubileerde woning is zeer gewenst onder expats. Je huis verhuren aan expats gaat gemakkelijker als het huis gemeubileerd is. Zij zijn vaak niet lang genoeg in Nederland om alle meubels te moeten kopen.

Laatste Nieuws

Begraafplaats Capelle aan den IJssel: Voor ieder afscheid

Afscheid nemen van een dierbare brengt een emotionele tijd met zich mee. Terwijl je nog moet beseffen wat er...

Geef je gezondheid een boost

Gezondheid is belangrijk. Sterker nog: gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Als je lekker in je vel zit...

Bitcoin verkopen bij SATOS

Crypto is tegenwoordig erg populair waardoor steeds meer mensen zich erin gaan verdiepen. Het schijnt de toekomst te zijn,...

Welke mogelijkheden heb je als je er even tussenuit wilt?

Het is leuk om eens in de zoveel tijd een vakantie te plannen. Hierbij hoeft het niet per se...

Ook leuk om te lezen

Begraafplaats Capelle aan den IJssel: Voor ieder afscheid

Afscheid nemen van een dierbare brengt een emotionele tijd...

Geef je gezondheid een boost

Gezondheid is belangrijk. Sterker nog: gezondheid is het belangrijkste...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU