Vakantie

Na ruim een jaar pandemie lijkt het er nu op dat we deze zomer weer wat meer vrijheid krijgen om op vakantie te gaan. Vorige zomer konden we al van een vakantie in eigen land genieten maar deze zomer lijkt het dan echt weer te kunnen, op vakantie naar de buitenlandse zon. Sinds korte tijd worden er weer massaal vliegreizen naar de zon geboekt. Het is nog niet toegestaan om naar alle landen te reizen maar veel landen hebben weer het signaal gekregen dat het veilig genoeg is om naar toe te gaan. Naast de vliegvakanties zijn de autovakanties traditiegetrouw ook populair. Onder andere Frankrijk, Spanje en Italië mogen jaarlijks op een enorme toeloop aan toeristen uit ons land rekenen. Na een verloren zomerseizoen in 2020 zitten ze ook in deze landen weer met smart te wachten op de toeristen en weer een ouderwetse vakantiezomer te beleven.

Vakantie in eigen land

Ook deze zomer zitten de vakantieparken en hotels in ons land al zo goed als volgeboekt. Veel mensen kiezen toch nog voor de zekerheid dat hun vakantie in ieder geval door kan gaan. Veel van deze mensen gaan nu pas ontdekken hoe mooi Nederland eigenlijk is. Natuurlijk is het weer vaak de onzekere factor voor een geslaagde vakantie maar los daar van is er volop te beleven in ons eigen land. Ook voor een korte vakantie of een weekendje weg zijn er volop mogelijkheden. Ook in de mooie steden is genoeg te beleven. In het midden van ons land is Utrecht zo’n stad. Met de Dom en de grachten als blikvangers is Utrecht zeker een aanrader. Heb je aan één dag niet genoeg boek dan een hotel utrecht zodat je alles op je gemak kunt bekijken. Andere leuke bezienswaardigheden zijn het spoorweg en het Nijntje museum waar jaarlijks veel bezoekers op af komen.

Verre bestemmingen

In ons eigen land en grote delen van Europa is het vieren van vakantie deze zomer weer toegestaan. Voor bestemmingen buiten Europa is dat vaak nog niet het geval. Toch zijn er ook al veel mensen die alvast een boeking doen voor een verre vakantie. Als het dan weer kan dan weten zij in ieder geval zeker dat ze een accommodatie hebben. Maar voor het zover is kunnen we in ieder geval in ons mooie eigen land genieten van een weekendje weg, een korte vakantie of natuurlijk gewoon 2 weken zomervakantie. En dat weer zal ook wel goedkomen.

Laatste Nieuws

De beste bookmakers om bij in te zetten

Op het moment dat je graag in wilt zetten op je favoriete voetbalclub, moet je natuurlijk wel een plek...

Wat zijn de beste bewaarbakjes?

Naar mijn mening is het maken van precies genoeg eten een van de lastigste dingen die er zijn. Vaak...

Wat is de nieuwe kersttrend voor 2021?

Voor je het weet is het al bijna weer zover en kan de kerstboomversiering uit de kast of van...

Leuke december geschenken voor jouw personeel

Voor personeel binnen een bedrijf is het altijd erg belangrijk om het gevoel van waardering het hebben. Vooral in...

Ook leuk om te lezen

De beste bookmakers om bij in te zetten

Op het moment dat je graag in wilt zetten...

Wat zijn de beste bewaarbakjes?

Naar mijn mening is het maken van precies genoeg...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU