HomeAlgemeenVrieskisten: jouw producten goed beschermd

Vrieskisten: jouw producten goed beschermd

Heb je veel producten die je in moet vriezen? Dan dien je hier de juiste producten voor aan te schaffen. De producten moeten namelijk goed bevroren blijven, terwijl je ook voldoende ruimte overhoudt voor eventueel extra voorraad. Met de juiste vrieskisten kun je zorgen voor deze ruimte. Iedere vrieskist komt daarbij met een groot aantal specificaties, die jou helpen om de producten zo lang mogelijk te bewaren. De specificaties zorgen er daarbij ook voor dat je een passende oplossing hebt voor jouw bedrijf. Maar welke specificaties moet je in de gaten houden tijdens jouw zoektocht?

Vrieskisten hebben verschillende inhouden

Vrieskisten zijn diepvriezers, welke een goede oplossing zijn voor bedrijven die veel voorraad in willen vriezen. Deze kisten komen in verschillende varianten, waarbij voornamelijk de inhoud ervan kan verschillen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kleinere variant met een inhoud van 130 liter, maar ook voor de grootste variant van 1200 liter. Het is hierbij belangrijk om te bekijken hoeveel producten je hierin wilt plaatsen, zodat je voldoende ruimte hebt en zo ook jouw voorraad aanzienlijk kunt vergroten. Houd hierbij wel rekening met de beschikbare ruimte op de plaats waar je deze neer wilt zetten, zodat je geen grote verbouwing hoeft te doen voor de plaatsing.

Verschillende deuren bij ieder model

Je kunt bij de vrieskisten ook letten op de deuren die de modellen hebben. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een vrieskist aan te schaffen met schuifdeuren. Dankzij deze deuren hoef je niet veel ruimte boven de vrieskist te hebben, doordat de dubbele deur over elkaar heen schuift. Je kunt deze deuren aan beide kanten openen en de producten snel pakken. Daar tegenover staan de modellen met scharnierdeuren. Deze klap je naar boven open en geeft jou een overzicht van alle beschikbare producten in het apparaat, zodat je snel weet welke bestellingen je moet plaatsen.

Het stroomverbruik en de energielabel

Een laatste specificatie die je in de gaten moet houden bij vrieskisten is de energielabel die eraan gegeven is. Met een vrieskist in het pand verbruik je te allen tijde meer stroom, maar je moet er wel voor zorgen dat je het verbruik zo laag mogelijk houdt. Door voor een hoog energielabel te kijken, weet je zeker dat jouw vrieskist jou geen hoge kosten geeft op de energierekening. Zo heb je alles in de hand en zal de vrieskist geheel aan jouw wensen aansluiten. Jouw nieuwe model past te allen tijde binnen jouw budget.

Laatste Nieuws

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij websites worden geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te werken, en dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. De vrijheid...

Het gebruik en de rol van een mediator na ontslag

Het verliezen van een baan, vooral als gevolg van ontslag, is erg vervelend. Het leidt vaak tot conflicten tussen...

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw huis?

Duurzaamheid is een begrip dat veel wordt gebruikt in onze samenleving. Het gaat erom dat we onze levensstijl op...

Ook leuk om te lezen

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU