HomeVrije TijdDe top 5 redenen om reclame op flessen of...

De top 5 redenen om reclame op flessen of flacons te laten drukken

Wat hebben bedrijven aan een bedrukte fles?

Er zijn veel voordelen voor bedrijven om reclame op flessen of flacons te drukken. De bedrukte ontwerpen kunnen een leuk idee zijn voor een cadeau aan een goede vriend, familielid of als relatiegeschenk met logo. Er is ook een optie om ontworpen flessen te gebruiken om een boodschap te sturen naar de ontvanger: perfect voor bedrijven! In deze blogpost leggen we uit waarom bedrijven er baat bij hebben om hun reclame op flessen of flacons te zetten. 

Een extra kanaal

Ten eerste is het een unieke manier om je boodschap over te brengen. Mensen zijn gewend om advertenties te zien op TV, in tijdschriften en op billboards, dus het drukken van advertenties op flessen of flacons zal zeker hun aandacht trekken.

Kosteneffectief

Ten tweede, dit type van reclame is zeer kosteneffectief. U kunt een groot publiek bereiken voor een relatief lage prijs.

Bereik jouw potentiële klant

Ten derde, het afdrukken van advertenties op flessen of flacons is een geweldige manier om een specifiek publiek te bereiken. Bijvoorbeeld, als u verkoopt sportdranken, kunt u zich richten op atleten door het afdrukken van uw advertentie op waterflessen.

Vergroot de zichtbaarheid van uw merk

Ten vierde, dit type van reclame is erg handig. Mensen kunnen hun fles of flacon met hen waar ze ook gaan, en ze zullen uw advertentie te zien elke keer dat ze een drankje.

Recyclebaar promotiemateriaal

Ten vijfde is het drukken van advertenties op flessen of flacons een milieuvriendelijke manier van adverteren. In tegenstelling tot papieren of plastic advertenties kunnen flessen en flacons worden hergebruikt of gerecycled.

Al met al zijn er veel goede redenen om reclame op flessen of flacons te drukken. Als u op zoek bent naar een unieke, kosteneffectieve, handige en milieuvriendelijke manier om een doelgroep te bereiken, is dit zeker de moeite waard om te proberen. Nu u de voordelen van bedrukte flessen voor uw bedrijf weet, is het tijd om te kijken naar een geschikte bedrukker van flessen wijn, champagne en nog veel meer. 

Bedruktefles: gepersonaliseerde ontwerpen voor flessen!

Bij BedrukteFles focussen ze zich op het produceren van kwalitatieve bedrukte flessen. Wij vinden dat een relatiegeschenk altijd kwaliteit moet uitstralen en een belangrijke attentiewaarde moet hebben. Daarom hebben wij een relatiegeschenk gecreëerd waar uw merk zichtbaar blijft en en niet zomaar in een la verdwijnt of wordt weggegooid. Dit is een uitstekende methode om uw merkbekenheid te vergroten. En wanneer de ontvanger besluit de fles te openen, zal hij ook aangenaam verrast zijn door de inhoud van het product, want door onze grote kennis en liefde kunnen wij garanderen dat de inhoud van de fles de moeite waard is! 

Vorig artikel
Volgend artikel

Laatste Nieuws

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen? Overweeg je om over te stappen op groene energie? Dan...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch...

Van medisch secretaresse naar virtuele assistent: jouw nieuwe carrièrestap?

Ben jij een medisch secretaresse en overweeg je een carrièreverandering? Misschien is de rol van virtuele assistent iets voor...

Ontdek de fantastische voordelen van beton ciré vloeren!

Hallo daar! Ben je ooit in een huis gestapt en meteen onder de indruk van de vloer? Misschien was...

Ook leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen?...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU