HomeZakelijkLeuke december geschenken voor jouw personeel

Leuke december geschenken voor jouw personeel

Voor personeel binnen een bedrijf is het altijd erg belangrijk om het gevoel van waardering het hebben. Vooral in de drukkere periodes kan dit de sfeer op de werkvloer maken of kraken. Toch zijn er ook andere momenten waarbij het noodzakelijk is om er als management alles aan te doen in de hoop dat men nog met plezier naar het werk zal gaan. In de laatste maand van het jaar is dit bijvoorbeeld erg belangrijk. Niet alleen is dit namelijk vaak de periode dat het wat drukker zal zijn doordat alles van het laatste kwartaal afgerond moet gaan worden. Daarnaast is het ook drukker vanwege de feestdagen in deze maand. Bovendien is dat het moment dat men graag tijd wil gaan besteden met familie, dus de medewerkers die wel aan het werk zijn willen graag de extra waardering merken op deze momenten. 

 

Sinterklaas 

Dat kan in het begin van de maand december geregeld worden in het thema van Sinterklaas. Deze feestdag vindt natuurlijk op vijf december plaats. Hoewel deze dag vaak vooral voor de kinderen is, is het ook belangrijk dat de medewerkers een beetje extra waardering zullen voelen. Dat kan op verschillende manieren worden aangepakt. Bijvoorbeeld door te kiezen sinterklaas bedrijfscadeau. Hierdoor zal je maar een kleinigheidje aan iedere medewerker hoeven te geven, maar toch zal je zien dat dit vaak een grote impact zal hebben op de werkvloer. Bij het gevoel van waardering gaat het er namelijk vaak vooral om dat er iets gedaan wordt. Dit hoeft dus echt niet meteen om zeer dure cadeaus te gaan. Bij de cadeaus van de Sint kan je denken aan jute zakken met strooigoed of chocoladeletters. Of er kan gekozen worden voor een heerlijke banketstaaf. 

 

Kerstmis 

De kerstdagen zijn voor de volwassenen vaak belangrijker. Deze dagen is het vooral belangrijk om tijd te besteden met familie en vrienden zodat alles van het werk even vergeten kan worden. Bij sommige bedrijven is dit goed mogelijk en andere bedrijven zullen toch ook met de kerstdagen medewerkers op de vloer moeten hebben. Voor ieder type bedrijf is het daarom noodzakelijk dat de medewerkers voor de kerstdagen een leuk kerstgeschenk of -pakket krijgen. Een origineel kerstgeschenk personeel is namelijk altijd een mooi gebaar vanuit het bedrijf dat weer even laat zien dat jouw inzet voor het bedrijf daadwerkelijk gewaardeerd wordt. Een kerstgeschenk kan zo uitgebreid gemaakt worden als je maar wil. Zo is het dus mogelijk om te kiezen voor grote pakketten, cadeaubonnen of kleinere pakketten.

Laatste Nieuws

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij websites worden geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te werken, en dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. De vrijheid...

Het gebruik en de rol van een mediator na ontslag

Het verliezen van een baan, vooral als gevolg van ontslag, is erg vervelend. Het leidt vaak tot conflicten tussen...

Waarom is duurzaamheid belangrijk voor jouw huis?

Duurzaamheid is een begrip dat veel wordt gebruikt in onze samenleving. Het gaat erom dat we onze levensstijl op...

Ook leuk om te lezen

Wat is zoekmachineoptimalisatie en waarom is het belangrijk

Zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO, is het proces waarbij...

De aantrekkingskracht van freelance beveiligingswerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om als zzp'er te...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU