HomeLifestyleWat is de nieuwe kersttrend voor 2021?

Wat is de nieuwe kersttrend voor 2021?

Voor je het weet is het al bijna weer zover en kan de kerstboomversiering uit de kast of van de zolder worden gehaald. Als je aan kerst denkt denk je vaak aan de kleuren rood en groen en misschien nog wel goud. Toch zijn er verscheidene kersttrends per jaar. Zo was het afgelopen jaar 2020 de kleuren wit, blauw en paars nogal in. Dit is zeker niet gek want bijna ieder jaar is er wel een winterse stijl te vinden in de bomen. Voor het jaar 2021 mag het wat zachter en vriendelijker, dit jaar komen de warmere kleuren te bod. 

 

Mountain Lodge

De grootste trend die dit jaar aanwezig zal zijn heet Mountain Lodge, dit past precies in het sfeertje wat het zou moeten uitstralen: een luxueuze berghut in de bergen omringd door bomen en sneeuw. Hiermee worden warme kleuren extra aangehaald wat de sfeer van een gezellige en knusse omgeving moeten weergeven. Denk hierbij aan een combinatie van diepe blauw kleuren, caramel bruin, mist grijs, goud en zelfs zwarte kerstballen kunnen hierbij worden gecombineerd. 

 

Romantisch Landelijk

Een andere opkomende trend is het romantisch landelijke stijltje. Dit thema is al aardig voorbij gekomen het afgelopen jaar denk maar aan alle gedroogde bloemen en planten en grote moster gele en groene vazen. De kerst trend past dus uitstekend bij deze interieurs trend. In dit thema komen veel grijstinten voor. Een gevoel van een bevroren natuur met een lichte mist en wat pastel tinten. Denk hierbij aan wat donkerrood, mosterdgeel en een champagne goud met hier en daar wat glitters voor een feestelijk en sprangkelende sfeer. 

 

Wild Glam

Een van de meest uitgesproken kersttrend van dit jaar is Wild Glam, dierenprintjes en warmte. Dit thema is compleet het omgekeerde van de rest, het is krachtig en aanwezig. Met warme en glamoureuze tinten. Deze stijl moet een luxe boutiquehotel weergeven wat exentriek is gedecoreerd en voornamelijk een erg warm gevoel geeft. Denk hierbij aan tinten als soft terra, caramel bruin of donker bruin en heel veel goud met hippe dierenprintjes en exotische bloemen. 

Laatste Nieuws

Tropische sferen in huis: Palm en Philodendron kamerplanten!

Wil je jouw huis omtoveren tot een tropische oase? Dan zijn palm kamerplant en philodendron kopen dé manier om...

Ontdek de mooiste houten kozijnprofielen en sierlijsten voor je huis!

Ben je op zoek naar een manier om je huis een unieke en stijlvolle uitstraling te geven? Dan zijn...

Waarom verduisterende rolgordijnen perfect zijn voor jouw huis

Verduisterende rolgordijnen zijn een geweldige toevoeging aan elk huis. Ze bieden niet alleen privacy en energiebesparing, maar zijn ook...

Waarom kan sieraden verkopen aantrekkelijk zijn?

Zilveren sieraden zijn al eeuwenlang een populaire keuze bij juweliers en sieradenliefhebbers. Het zilveren metaal heeft een unieke en...

Ook leuk om te lezen

Tropische sferen in huis: Palm en Philodendron kamerplanten!

Wil je jouw huis omtoveren tot een tropische oase?...

Ontdek de mooiste houten kozijnprofielen en sierlijsten voor je huis!

Ben je op zoek naar een manier om je...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU