HomeLifestyleWat is de nieuwe kersttrend voor 2021?

Wat is de nieuwe kersttrend voor 2021?

Voor je het weet is het al bijna weer zover en kan de kerstboomversiering uit de kast of van de zolder worden gehaald. Als je aan kerst denkt denk je vaak aan de kleuren rood en groen en misschien nog wel goud. Toch zijn er verscheidene kersttrends per jaar. Zo was het afgelopen jaar 2020 de kleuren wit, blauw en paars nogal in. Dit is zeker niet gek want bijna ieder jaar is er wel een winterse stijl te vinden in de bomen. Voor het jaar 2021 mag het wat zachter en vriendelijker, dit jaar komen de warmere kleuren te bod. 

 

Mountain Lodge

De grootste trend die dit jaar aanwezig zal zijn heet Mountain Lodge, dit past precies in het sfeertje wat het zou moeten uitstralen: een luxueuze berghut in de bergen omringd door bomen en sneeuw. Hiermee worden warme kleuren extra aangehaald wat de sfeer van een gezellige en knusse omgeving moeten weergeven. Denk hierbij aan een combinatie van diepe blauw kleuren, caramel bruin, mist grijs, goud en zelfs zwarte kerstballen kunnen hierbij worden gecombineerd. 

 

Romantisch Landelijk

Een andere opkomende trend is het romantisch landelijke stijltje. Dit thema is al aardig voorbij gekomen het afgelopen jaar denk maar aan alle gedroogde bloemen en planten en grote moster gele en groene vazen. De kerst trend past dus uitstekend bij deze interieurs trend. In dit thema komen veel grijstinten voor. Een gevoel van een bevroren natuur met een lichte mist en wat pastel tinten. Denk hierbij aan wat donkerrood, mosterdgeel en een champagne goud met hier en daar wat glitters voor een feestelijk en sprangkelende sfeer. 

 

Wild Glam

Een van de meest uitgesproken kersttrend van dit jaar is Wild Glam, dierenprintjes en warmte. Dit thema is compleet het omgekeerde van de rest, het is krachtig en aanwezig. Met warme en glamoureuze tinten. Deze stijl moet een luxe boutiquehotel weergeven wat exentriek is gedecoreerd en voornamelijk een erg warm gevoel geeft. Denk hierbij aan tinten als soft terra, caramel bruin of donker bruin en heel veel goud met hippe dierenprintjes en exotische bloemen. 

Laatste Nieuws

Hoe vind je het beste telefoon abonnement voor jou?

Laten we eerlijk zijn: we kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoon. Het is een belangrijk onderdeel van ons...

Bereken je maximale lening: wat mag je lenen?

Wil je een nieuwe auto kopen of heb je een andere grote uitgave voor de boeg? Dan kan het...

Aangevallen door een dier in Eindhoven, wat nu?

Ongelukken zitten in een klein hoekje, dat weten we allemaal. Daar is helaas niet veel aan te doen, dat...

Wat moet je weten over wijn?

We houden allemaal wel van lekker eten en drinken. Het zit in ons bloed en in ons lichaam. We...

Ook leuk om te lezen

Hoe vind je het beste telefoon abonnement voor jou?

Laten we eerlijk zijn: we kunnen niet meer zonder...

Bereken je maximale lening: wat mag je lenen?

Wil je een nieuwe auto kopen of heb je...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU