HomeLifestyleBrillen voor jong en oud

Brillen voor jong en oud

Meer en meer kiezen mensen die niet volledig kunnen zien voor brillen in plaats van lenzen. Brillen worden steeds hipper en daarnaast vinden veel mensen het belangrijker om het gemak van een bril te ervaren. Waar je bij lenzen vaak zowel voor als na het slapen gaan een heel proces met de lenzen moet beginnen, kan je een bril simpelweg op het nachtkastje leggen voordat je gaat slapen en wanneer je wakker wordt zet je de bril weer gewoon op. Daarnaast is een bril veel makkelijker mee te nemen op reis of naar werk. Bij lenzen kan er nog wel iets fout gaan, zoals een stofje achter de lens of je kan deze laten vallen. Vervolgens moet je nieuwe lenzen in doen en hiervoor heb je ook weer lenzenvloeistof nodig. Het enige wat je bij een bril mee hoeft te nemen is de brillenkoker en misschien een doekje om de glazen van de bril schoon te maken. De modellen van de brillen worden bovendien steeds moderner, zowel voor de kinderen als de volwassenen die een bril dragen. 

 

Voor kids

De monturen van de kinderbrillen worden steeds vaker en liever gedragen door de jeugd. In voorgaande jaren konden kinderen het niet altijd even fijn vinden om een bril te dragen, maar tegenwoordig zijn de brillen juist een waar onderdeel van de outfit geworden. Dit gaat soms zelfs zo ver dat jongeren die niet eens een bril nodig hebben er toch eentje opzetten, omdat het bij de outfit past. Uiteraard hebben deze brillen dan niet versterkte glazen, want dat zou slecht zijn voor de ogen. Voor de brillen voor kinderen zijn er momenteel veel diverse soorten moderne monturen. Het fijne van deze monturen is dat ze vaak ook nog eens in diverse kleuren te verkrijgen zijn. Hierdoor kiezen sommige kinderen er zelfs voor om meerdere kleuren van hun bril aan te schaffen. 

 

En volwassenen

Ook voor de volwassenen hebben de brillen de afgelopen jaren veel stappen gemaakt. Niet alleen zijn de monturen moderner geworden, maar ook de kleuren van de brillen voor volwassenen zijn er flink op vooruit gegaan. Vroeger werden er vooral alleen maar zwarte of bruine monturen van de brillen gedragen. Tegenwoordig zijn deze brillen nog steeds erg leuk, vooral gecombineerd met een leuk montuur. Echter, is het aanbod daarnaast nog eens veel breder geworden, doordat er meer kleurencombinaties te verkrijgen zijn. In de categorie bril heren vind je momenteel bijvoorbeeld zelfs kleuren zoals goud, paars en champagne. Door het moderniseren van de bril draagt men deze simpelweg gewoon veel liever en zo hoort het ook.

Laatste Nieuws

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen? Overweeg je om over te stappen op groene energie? Dan...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch...

Van medisch secretaresse naar virtuele assistent: jouw nieuwe carrièrestap?

Ben jij een medisch secretaresse en overweeg je een carrièreverandering? Misschien is de rol van virtuele assistent iets voor...

Ontdek de fantastische voordelen van beton ciré vloeren!

Hallo daar! Ben je ooit in een huis gestapt en meteen onder de indruk van de vloer? Misschien was...

Ook leuk om te lezen

Ontdek de voordelen van een thuisbatterij voor jouw woning

Ben je het beu om hoge energierekeningen te betalen?...

Ontdek de veelzijdigheid van separators in het dagelijks leven!

Hallo allemaal! Laten we het eens hebben over een...

Blogs die je misschien ik graag wil lezenGERELATEERD
AANBEVOLEN VOOR JOU